Сорбат калію (калій сорбіновокіслий, калієва сіль сорбінової кислоти)
Сорбат калію
(калій сорбіновокіслий, калієва сіль сорбінової кислоти) - вдає із себе порошок білого кольору або гранули майже без запаху, нейтрального смаку. Сорбат калію це харчова добавка, консервант (Е202), який активно пригнічує дріжджі, дія ферментів, бактерії, цвілеві гриби, завдяки чому, продукти здатні довго не псується. Сорбат калію тільки сповільнює розвиток мікроорганізмів, і не робить мікробіцідного дії. Використовується як консервант у всіх галузях харчової промисловості.Хімічна формула: C6H7KO2. Сертифікат
Сорбат калію витримує термообробку та добре розчинний у воді (найбільш розчинен з сорбатів).
Характрістікі сорбату калію:
- розчинність 58,2% при 20° C;
- температура плавлення 270° C;
- ефективність: стабільний у широкому спектрі pH 2 - 6,5;
- дозування: 0,1 - 0,2%.
Спосіб застосування сорбату калію.
Сорбат калію розчиняють у холодній або теплій питній воді, після чого цей розчин ретельно змішують з продуктом або використовують для поверхневої обробки.
ТОВ “Компані “Плазма”® здійснює постачання синтетичних харчових добавок зі складу у Харкові у строки та, на вигідних для Вас умовах.
- Контактна інформація: Тел.: +38 (050) 402-50-58, (067) 620-06-27, (067) 696-77-22, (057) 750-70-47
E-mail: genya_t@yahoo.com